• Neem contact op: 06-10167716

 • Tarieven  Kindbehartiger
  Oriënterend telefonisch gesprek (max. 30 min.)                                           gratis
  Intakegesprek of sessie in de praktijk 60 minuten                                        €75,00

  Tevens zijn er mogelijkheden om bij een kort traject een trajectprijs af te spreken. Vraag hier gerust naar via info@depraktijkvanfemke.nl.

  De Praktijk van Femke is aanbesteed in alle 8 Achterhoekse gemeenten. Dit houdt in dat er voor de inwoners uit de Achterhoek vaak financiering mogelijk is vanuit het gemeentelijk budget. Tevens is De Praktijk van Femke ook al aanbesteed in een groot deel van Twente.

  Gebruik van financiering door middel van PGB (Persoons Gebonden Budget) of het zelf betalen van de kosten, behoren ook tot de mogelijkheden.

  KIES groep
  Voor kinderen/jongeren tussen 7 en 16 jaar oud uit de gemeente Berkelland, Oost Gelre, Winterswijk en Aalten is deelname aan de KIES groep gratis. Dit wordt gecoördineerd vanuit het Preventie Platform Jeugd. Voor informatie kunt u terecht bij info@preventieplatformjeugd.nl.

  Woont uw kind niet in 1 van de bovengenoemde gemeenten, raadpleeg dan bij het zorgloket (bijvoorbeeld Sociaal Team) van uw gemeente wat de mogelijkheden zijn, bijvoorbeeld voor het krijgen van KIES Begeleiding middels een PGB. 

  Reiskosten
  Wanneer er werkzaamheden plaatsvinden buiten de praktijk in Neede, worden er reiskosten in rekening gebracht, namelijk €0,30/km vanaf 10 kilometer buiten Neede.

  Afspraken afzeggen
  Een afspraak dient minimaal 24 uur voor aanvang van de afspraak te worden afgezegd, of verplaatst. Dit kan via info@deprakijkvanfemke.nl of op 06-10167716 (bij geen gehoord graag de voicemail inspreken.) Denk hierbij aan het vermelden van de naam en het tijdstip van de afspraak.

  Als een afspraak niet op tijd wordt afgezegd, dan wordt de sessie geheel in rekening gebracht. De tijd is immers voor je gereserveerd. Bij overmacht of een noodsituatie wordt uit coulance geen 100%, maar 50% van de sessietijd in rekening gebracht.


  Contactgegevens  Copyright 2020 - De Praktijk van Femke Ontwerp & realisatie: